KAMP 8 GREI PUMA - ELLINGSRUD 8-3

Kommentarer:

Første kamp etter ferien, og det var spennende å se om ferien fortsatt satt i kroppen på guttene eller om de var klar for høstsesongen. Svaret kom fort

10 sekunder tok det før den første ballen lå i mål. I motstanderens mål. Det var avspark, spill framover på banen og rett i mål. Og mer ble det. 3-0 innen 20 min. vitnet om at guttene hadde forlatt feriemodusen og var klar for "høstjakta". De raidet fram på høyre og venstre side, gikk enten rett på mål eller kranglet seg fram til avslutninger. Mål nr. 3 foregikk på høyrevingen hvor en av våre gutter kranglet og driblet seg forbi to-tre spillere og fikk lagt en "45 graders" inn mot mål. Pang, og 3-0.

En ting var målene, en annen ting var jobbingen som ble gjort over hele banen. Vi var først på ballen, vi stresset motspillerne, og det var full kjemping hele omgangen gjennom. Dette var årsbeste. Vi trenere ble enige om at det var bare en ting å si i pausen: "Fortsett"

Selv om vi trenere oppfordret spillerne om å fortsette med det gode spiller i 2. omgang, var vi spente på om de klarte det. Frykten var ubegrunnet, de startet like bra som de sluttet. 2 min. ut i andre omgang var det 4-0. En av våre spillere forserte framover midt på banen, spilte ballen til en bedre plassert spiller, og pang nok en gang... i mål. 5-0 kom på noe som vi har trent mye på i det siste, skudd. Skudd i stanga, retur via keeper og i mål.
Vi så at spillerne var tente etter sommeren, ikke mindre enn tre spillere forfulgte ballen helt inn til motstanderens keeper gang på gang. Det er egentlig positivt, om enn ikke så taktisk lurt.
Så dere straffen som John Carew brant i Norges siste landskamp? Nonchalant, ikke sant. Vel, ikke mindre nonchalant opptrådde en av våre spillere da han fikk sjansen til skudd på volley. Akkurat da så det ut som han var på solferie i syden, men i det ballen skulle treffe bakken, var foten hans der og pang igjen... rett i nota. Forskjellen på Grei Puma og Norge? Vi scorer mål.

Mot slutten av kampen begynte vi å bli slitne og Ellingsrud scoret 3 mål. Men vi hadde noe krefter igjen til noen flere mål slik at sluttresultatet ble 8-3. Meget sterk kamp av oss hvor innsatsen var det som imponerte mest. Fortsetter det slik blir vi uslålige.

Denne gangen ble det tatt en del bilder, vi hadde med en egen fotograf. Marius, 7 år, har tatt de fleste bildene. Et talent, ikke sant.