KAMP 7 Vestli 3 - Grei Puma 2-6

Kommentarer:

En litt spesiell kamp i og med dette var den siste kampen til Fredrik før han skulle forlate oss for godt. Som avskjedsgave fra laget fikk han lov til å spille på den plassen han ville så lenge han ville. Og den gaven satte han stor pris på.

30 sekunder tok det før det stod 1-0 til oss. Gjett hvem som scoret? Riktig, Fredrik. Og da trodde alle at dette skulle bli ren plankekjøring med Fredrik som den store måltyven. Så enkelt ble det ikke. Noen minutter senere scoret nemlig Vestli 3, og etter det tok det en halv omgang før vi scoret to til. Fredrik var nest sist på en av de.

På den varmeste dagen i Oslo hittil i sommer, var det godt at trener Jøran hadde med seg to bøtter, en med is og en med vann. Dette blandet sammen ble til en herlig isdusj som gutta brukte flittig under kampens gang.

Andre omgang startet og ble fullført på samme vis som første. Vi hadde initiativet hele veien og tre flotte mål kunne fort bli flere med alle de sjansene vi hadde. Noe uflaks og litt udyktighet gjorde at det ikke ble mer, men vi må si oss fornøyd med resultatet.

Fredrik, hvordan gikk det med han? Jo, han spilte hele kampen som spiss. Han tok kun en pause på ca. ett minutt i første omgang før han var klar igjen. Klar, ja. På trøndersk betyr det "sliten", og det tror jeg vi godt kan si Fredrik var etter kampen. Men jeg tror han var fornøyd også. Lykke til videre på Harestua.