KAMP 3

Bøler 2 - Grei Puma

9-9

KOMMENTARER:

Her skulle dere vært! Dette var en kamp som hadde alt bortsett fra godt spill. Det begynte ikke bra, Bøler tok tidlig ledelsen med både 2 og 3 mål før vi fikk inn ett på de. Guttene på Bøler var forholdsvis store, de hadde skuddbein og de visste også hvordan ballen skulle behandles. Guttene våre var noe tafatte og alt for ofte på etterskudd, noe som gav Bølerguttene anledning til å skyte ofte. I tillegg spilte vi i motvind og oppoverbakke (dette var ikke noe Ullevål stadion, nei) Hadde vi noen flere unnskyldninger, da? Tja, Greiguttene ville ha det til at dommeren var partisk og hadde mange "dumme" avgjørelser. Her måtte vi ledere jobbe hardt for å roe ned guttene og forklare at "det er dommeren som dømmer", men i ettertid kan vi nok innse at......... Nok om det.

Første omgang endte 5-3 til Bøler og i pausen måtte vi få opp farten på guttene, får de til å møte motspillerne tidligere og tettere i andre omgang. Dessuten måtte vi få de til å tro på at også de kunne klare å score 5 mål i en omgang når motstanderen kunne det

Og det begynte bra: Nedoverbakke, medvind og ny innsats og tæl hjalp godt. Vi scoret to før de våknet og fikk skutt noen mål, de også. Dessuten fikk de litt hjelp av oss til det ene målet da ballen spratt i hodet på en av våres spillere og i mål etter en corner. 2. omgangen utviklet seg slik, vi klarte nesten å ta de igjen før de fikk et par nye mål. Mot slutten av 2. omgang ledet de med 3 mål, men en sluttspurt av dimensjoner, gav oss de tre målene vi trengte og uavgjort. Ganske rettferdig resultat da vi hadde hatt det meste av spillet i 2. omgang. Guttene hadde virkelig tatt seg skikkelig sammen og innsatsen og viljen til å klare det, var imponerende.

Dette var en spennende kamp, men ikke velspilt. Banen var for ugjevn og noe liten til det. Men alle målene, skuddene (Bøler scoret to mål på direkte frispark), engasjementet (det var noen Greispillere som nesten måtte sendes i "garderroben"), dommeren og tilskuerne og resultatet gjorde dette til en underholdende kamp. Tempoet og intensiteten gjorde at det ikke ble tatt noen bilder denne gangen, (vi må få oss en fast fotograf), men jeg tror vi kan love at fra neste kamp, så ligger det ved et par bilder