KAMP 1:

HØYBRÅTEN/STOVNER - GREI PUMA

5-4

KOMMENTARER:

Igjen fikk vi se at en fotballkamp består av to omganger og at kampen ikke er vunnet før dommeren har blåst av den andre omgangen. Kampen startet veldig bra, det ble omtrent enveiskjøring fra vår side. Til dels bra samspill, ivrige på mål og en del skudd mot mål ble det også. Det resulterte at vi ledet 4-0 til pause. Bildet av Kristoffer i målet illustrere kampbildet noe:

Kristoffer har det rolig

Motstanderen har scoret igjenEtter pause ble det en helt annen match, da så det ut som Grei Puma-spillerene allerede hadde vunnetkampen. I løpet av tre minutter i starten av 2. omgang ble det 3-4, og etter ytterligere 2 scoringer i løpet av omgangen, vant Høybråten/Stovner fortjent. Innsatsen på vårt lag var for dårlig, samspillet stemte ikke og humøret sank etter hvert som tiden gikk (og målene rant inn bak vår keeper). Det var bra vi hadde med kjærlighet på pinne til gutta etter kampen så de fikk noe å trøste seg med.